20 concerten op 20 locaties

De Belgische jazzscene leeft als nooit tevoren! De avond van 28 september, waarop JazzLab Series 20 concerten tegelijk programmeert, getuigt van de waanzinnige diversiteit die vandaag de dag eigen is aan het genre. Elke concertlocatie koos voor muziekgroep die hen nauw aan het hart ligt. Zo herneemt kunstencentrum De Werf het allereerste concert van JazzLab Series, toen met de piepjonge Nathalie Loriers. CC De Meent heeft een boontje voor Mâäk. Muziekcentrum Track* in Kortrijk miste vorig seizoen de boot voor het concert van Score Man, maar grijpt nu de kans om de 19-koppige band alsnog in huis te halen. CC Strombeek kiest voor Kristen Cornwell, met bassist Christophe Devisscher, vriend aan huis.

Jonge beeldenstormers of gevestigde rotsen in de jazzbranding, straight jazz of crossover, kies volgens je eigen smaak en rep je naar de gepaste jazzlocatie in je buurt. Bekijk hieronder de flyer met een overzicht van de 20 jubileumconcerten, of download de pdf hier.

JazzLab Series kan natuurlijk niet bestaan zonder het netwerk aan partners die met vaste regelmaat jazzgroepen programmeren en die zo mee helpen bouwen aan een sterke Belgische jazzscene. Voor dit jubilee willen we dit netwerk van concertlocaties (culturele centra, concertzalen, kunstencentra…) in de spotlights zetten met 20 concerten op 20 locaties in hetzelfde weekend. Bij deze: een schouderklop en een hartelijke ‘dankjewel’ aan al onze partners voor de goede samenwerking!

Kaart wordt geladen...

 

Geen Evenementen