Alano Gruarin Trio

Alano Gruarin behaalde een dubbellaureaat klassieke piano bij Jan Vermeulen en jazzpiano bij Ron Van Rossum. Hij werkte mee aan de laatste plaat van Kommil Foo en schreef samen met Steve Willaert de muziek voor de nieuwe fictiereeks ‘Crème de la crème’, die vanaf 7 januari te zien is op VTM. Hij is bezieler van het Alano Gruarin trio waarmee hij in 2007 zijn debuutplaat ‘Profondo Blu’ met Bert Joris uitbracht. Daarnaast is hij vaste pianist bij Hommage à Brel (Filip Jordens), Orchestra Tanguedia en The bold and the beautiful (vierhandig duo met Jef Neve).  Hij producete de debuutplaat van BOVARII die uitkwam in februari 2013.

Werner Lauscher studeerde klassieke gitaar vanaf zijn tiende jaar. Hij betaalde zijn studies aan het conservatorium door te touren als professionele bassist. Vanaf 1989 studeerde hij contrabas in Los Angeles en richtte zijn eigen band Schetches op. In 2007 vond u hem al terug bij JazzLab Series, in de bejubelde tournee met het trio van pianist Michel Bisceglia.

Muziek werd er bij de familie La Mela met de paplepel ingegoten. Al vroeg ontdekte David de geneugten van het drummen en bekwaamde zich in het conservatorium van Antwerpen tot een volwaardig jazz drummer bij Jan De Haas, Dré Pallemaerts & Martijn Vink. Hij speelde in dienst van talloze nationale als internationale artiesten met zijn coverband Showtime en staat ook zijn mannetje in menig jazzformatie.

Alano Gruarin piano
Werner Lauscher bas
David La Mela drums