Bijloke Summer Academy

Call Bijloke Summer AcademyKandidaturen voor 2018 zijn afgesloten. Volg deze pagina voor de nieuwe oproep voor Bijloke Summer Academy 2019. Je mag ons ondertussen altijd contacteren met vragen (info@jazzlab.be)

Ben je een jazzmuzikant op zoek naar een tijdelijk nest om je artistiek ei uit te broeden tijdens de zomer? Dan zou Bijloke Summer Academy (25 augustus t/m 9 september 2018) wel eens de oplossing kunnen zijn.

We doen een warme oproep naar jazzmuzikanten om mee te dingen naar één van de artistieke werkplaatsen. Bijloke Summer Academy biedt accommodatie, catering, terugbetaling van reiskosten, coaching, technische ondersteuning (en in sommige gevallen zelfs overnachting). In je kandidatuur kan je een suggestie doen welke (internationale) coach je zou wensen, welke specifieke ondersteuning je verder zou kunnen helpen in je project. Een kans voor het grijpen!

JazzLab stapt in een gloednieuwe samenwerking met enkele andere partners die op de Bijloke site gevestigd zijn: LOD muziektheater, Muziekcentrum De Bijloke, KASK School of Arts Gent, SPECTRA Ensemble & International Opera Academy. Een fijne krachtenbundeling van organisaties die op hun manier bezig zijn in het internationale veld van muziek(theater) en transmediale performance.

Jazzprojecten vallen onder de categorie ‘Music Theatre’. Het is een brede muzikale categorie, met een interdisciplinair en multimediaal karakter, volgens de wens van de artiest.

Klik hier voor meer info en inschrijving

 

Enkele sfeerbeelden van Bijloke Summer Academy 2018:

Bijloke Summer Academy – Music Theatre – Aftermovie 2018 from LOD music theatre on Vimeo.