Belgium Booms @ Jazz Brugge: stel je kandidaat!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belgium Booms (VI.BE & Wallonie-Bruxelles Musiques) en JazzLab organiseren een gloednieuw, uitgebreid internationaal bezoekersprogramma tijdens Jazz Brugge 2023! De gekende formule van de Belgian Jazz meeting krijgt zo een update.

De Belgian Jazz Meeting vond vroeger elke twee jaar plaats als een opzichzelfstaand event. Belgium Booms en JazzLab steken het gekende concept in een nieuw jasje: voortaan wordt jaarlijks via een internationaal bezoekersprogramma ‘ingebroken’ op een bestaand, gerenommeerd jazz event.

Ben je klaar om je horizon te verbreden? Schrijf je dan nu in voor de open call en wie weet ben jij een van de 4 artiesten die wordt uitgekozen door een internationale groep van experten. De geselecteerde projecten krijgen niet enkel een plekje in het officiële programma van Jazz Brugge, maar ook promotionele ondersteuning van Belgium Booms en JazzLab en veeeeel netwerkgelegenheden. Bovendien speel je niet enkel voor je enthousiaste fans, maar ook voor een resem internationale jazz pro’s (die je zelf kunt aanbrengen). Hét moment om je internationaal in de kijker te spelen dus.

Waag je kans!