JazzClass Series tijdens Jazz in’t Park 2010

In de rand van Jazz in ‘t Park organiseert JazzLab Series, i.s.m. de Dienst Feestelijkheden en de Gentse Stedelijke Openbare Bibliotheek, de ‘JazzClass Series’, een tweedelige stoomcursus jazzgeschiedenis. Leuk is dat men meteen na de cursus ook het eerste middagconcert kan meepikken van Jazz in’ t Park (27.08-05.09.10) dat om 16u start in het nabije Zuidpark.

In de rand van Jazz in ‘t Park organiseert JazzLab Series, i.s.m. de Dienst Feestelijkheden en de Gentse Stedelijke Openbare Bibliotheek, de ‘JazzClass Series’, een tweedelige stoomcursus jazzgeschiedenis. Lesgever Frederik Goossens geeft voor eens en voor altijd een antwoord op vragen als: wat is het verschil tussen swing en bebop? Wie waren Bird, Dizz, Bean of Lady Day? En vooral, hoe zit het nu met die Belgische jazz? Leuk is dat men meteen na de cursus ook het eerste middagconcert kan meepikken van Jazz in’ t Park (27.08-05.09.10) dat om 16u start in het nabije Zuidpark. Zie programma op www.gent.be/jazzintpark.

De ‘JazzClass Series’ vinden plaats op twee zaterdagmiddagen, 28 augustus en 4 september, van 13.30 tot 16.00 uur in het Amfitheater van de Stedelijke Openbare Bibliotheek, Graaf van Vlaanderenplein 40, 9000 Gent. Het cursusgeld bedraagt 9 euro, inclusief boeiende syllabus én de verzamel cd ‘Jazztublieft’.