Nieuwe tournees, maar ook nieuwe JazzLab Classes!

Alex Koo trapte vorige week ons nieuwe seizoen af met goed onthaalde concerten in Brussel en Mechelen. Deze vrijdag (27/9) is het aan Stéphane Galland & (The Mystery Of) KEM om KAAP (Brugge) in te pakken met zijn ritmische avonturen.

Naast de tournees zijn intussen ook de JazzLab Classes van start gegaan. In Roeselare werd het startschot gegeven voor Meeting Miles, in Harelbeke volgde het eerste deel van Een kwarteeuw jazz.

Morgen (25/9) start in de N9 (Eeklo) een derde cursus uit ons aanbod, nl. Jazz ontrafeld. Daarin gaat het niet zozeer over de belangrijkste artiesten of stijlen, maar wordt ingezoomd op het DNA van jazz: hoe zit dat in elkaar? Wat is improvisatie en hoe werkt het? Wat is swing? Hier neemt lesgever Frederik Goossens de cursisten mee door de woordenschat en mogelijkheden van dat moeilijk te definiëren genre. Voorkennis is fijn, maar zeker geen must, want een van de drie lessen wordt alles nog eens extra tastbaar gemaakt door een pianist die de praktische voorbeelden omzet in muziek.

Wil je erbij zijn? Rep je dan naar de website van N9. Informatie over onze andere cursussen vind je HIER.