fbpx

Ontdek onze JazzLab Classes, in Gent en elders

7 september 2022
admin

Edit: in dit bericht was eerder sprake van de cursus “Straffe (33) Toeren’ in Geraardsbergen op 28.09. Deze cursus werd geannuleerd.

Het seizoen komt intussen weer op gang en dat betekent: concerten, maar ook JazzLab Classes. Onze cursussen zijn informatief én entertainend, zowel op maat van nieuwe ontdekkers als jazzfans die meer te weten willen komen over hun favoriete muziek.

Ons aanbod vind je hier. Ze begint er op 22.09 in Bibliotheek Bist in Wilrijk een reeks ‘Van Jelly to Jef’. Dit is een vierdelige duik in de geschiedenis van de jazz. Ideaal als je het volledige verhaal, met alle cruciale namen en stijlen eens wil horen. En bakken muziek natuurlijk.

Iets later organiseren we zelf ook twee cursussen in Gent. Op 12 en 19 oktober slaan we de handen in elkaar voor een ‘Straffe (33) Toeren’ in Club Telex en KASK & Conservatorium Gent. Op 10, 17 en 24 november vertelt lesgever Frederik Goossens tijdens ‘Toots 100’ dan weer alles over het jazzicoon Toots Thielemans in Trefpunt. Hij heeft het over de cruciale momenten, maar ook de minder bekende anekdotes en muziek die je vaak moet missen. Prachtige verhalen en fantastische muziek.

*

Inschrijving Straffe (33) Toeren in Club Telex:
Inschrijving: 20€ voor 2 delen (ook mogelijk om slechts 1 deel te volgen, voor 10€). Stuur een mail met de namen van de deelnemers en de datum (als je slechts 1 keer komt) naar info@jazzlab.be en stort het totaalbedrag op rek. nr. BE56 0013 4353 6488. Zodra we je storting ontvangen hebben bevestigen we je inschrijving. Deze cursus is gratis voor studenten van KASK & Conservatorium Gent.

Inschrijving Toots 100 in Trefpunt:
Inschrijving: 30€ voor 3 delen (eventueel ook mogelijk om slechts 1 of 2 delen te volgen, voor 10/20€ euro). Stuur een mail met de namen van de deelnemers, de data (als je niet alle delen volgt) naar info@jazzlab.be en stort het totaalbedrag op rek. nr. BE56 0013 4353 6488. Zodra we je storting ontvangen hebben bevestigen we je inschrijving.