Investeer in Jong Jazztalent: RAEKRM

wordcloud tumbnailGent Jazz Festival, Jazz Middelheim en JazzLab Series engageren zich opnieuw om crowdfundingprojecten van Belgische jazzmuzikanten te ondersteunen. Voor een kleine financiële bijdrage krijg je toegangstickets voor Gent Jazz Festival/Jazz Middelheim of concerttickets van JazzLab Series in de plaats. Zo help je allerlei muzikale projecten waar te maken. Alle kleine beetjes helpen. Momenteel zijn er geen lopende crowdfundingsprojecten, maar hou zeker onze website in het oog!

* Raekrm *actie afgelopen en target gehaald*

Bedankt om je bijdrage te doen

Raekrm is het voornaamste muzikale platform van vocaliste/componiste Lori van Gremberghe. In essentie worden songs en uitgecomponeerd materiaal afgewisseld met vrije improvisatie en soundscapes. Invloeden uit uiteenlopende genres worden daarbij tot een organisch geheel versmolten.

De leden van de band zijn zeker geen onbekenden in de Belgische jazzscene: Anneleen Boehme, Simon Raman en Geert Hendrickx zijn actief in jonge dynamische bands als LABtrio, Steiger en GIZMO. Onlangs mocht Lori de Amerikaanse Downbeat SMA-award voor beste vocale soliste 2016 ontvangen.

 

* RVB Quartet – actie afgelopen en target gehaald! *bedankt aan allen*

Bedankt om je bijdrage te doen

Met een combinatie van stuwende grooves, heldere melodieën en improvisaties gebaseerd op interactie, streeft RVB Quartet naar een nauwe connectie met elkaar en met het publiek. Noem het jazz-rock, impro-jazz of modern jazz maar laat het vooral het resultaat zijn van vier jonge muzikanten die samen iets moois creëren. Het kwartet brengt voornamelijk composities van gitarist Rebekka waarin invloeden te herkennen zijn van hedendaagse jazzgrootheden zoals Wayne Shorter, Kenny Wheeler, Mark Turner, …

Rebekka Van Bockstal (Gitaar)
Ambroos De Schepper (saxofoon)
Kobe Boon (contrabas)
Marius Couvreur (drums)

RVB Quartet neemt binnenkort haar eerste album op, hoe we dit gaan doen?
Zie hier ons voorstel:
Via onze crowdfunding kan u zelf kiezen wat u in de plaats wil krijgen voor uw steun. Dankzij de steun Jazzlab series en Jazz Gent/Jazz Middelheim kunnen wij jullie bijvoorbeeld waardebons voor Jazz Middelheim aanbieden. Ook kan u reeds op voorhand ons album bestellen, 2 vliegen in 1 klap: wij kunnen ons album opnemen en u kan ermee van genieten zodra het volledig afgewerkt is.

 

Meer info over RVB Quartet.: facebook
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Ben je jazzmuzikant en wens je ook een aanvraag tot crowdfundingondersteuning in te dienen? Klik dan hier.