Kabas

KABAS

Thijs Troch: piano
Jan Daelman:  fluit
Nils Vermeulen: contrabas
Elias Devoldere: drums

Klik hier om je bijdrage te doen voor het debuut album van KABAS!

Met beheersing als middel en het collectieve als doel, probeert KABAS elk geluid, dat de ter plaatse gecreëerde compositie nodig heeft, naar voren te brengen. Dat maakt hen meer dan enkel uitvoerder of instrumentalist. Het zijn vier componisten die samen creëren. Ze schilderen samen aan een vluchtig werk, een werk dat zich enkel op dat moment laat vangen.

Het mag duidelijk zijn , dit kwartet overstijgt de klassieke rolverdeling en zoekt naarstig naar nieuwe klanken. KABAS laat zich beïnvloeden door het moment, door rede en waanzin en vertaalt dit naar muziek die geen luisteraar onberoerd laat.

Begin april trekken we met Kabas naar de studio om er ons eerste album op te nemen. Met als doel onze muziek optimaal tot zijn recht te laten komen, willen we dit album graag uitbrengen op vinyl. Als vier jonge muzikanten, hebben we niet de middelen om dit volledig zelf te financieren. Daarom hebben we jullie steun nodig. In ruil voor jullie bijdrage zorgen wij uiteraard voor een mooie tegenprestatie. Met dank aan Gent Jazz, Jazz Middelheim en JazzLab Series kunnen we jullie naast ons eigen album ondermeer cd’s en concerttickets van deze partners aanbieden.

 

 

Fanpage Facebook

Soundcloud

Beluister hier muziek van Kabas.