Steun Mòs Ensemble!

Mòs Ensemble is een Gentse jazz & improvisatie-groep die werkt rond composities en concepten van bassist Kobe Boon. Sfeer, klankkleur, energie, improvisatie, impressionisme en avontuur zijn enkele trefwoorden die de muziek kort samenvatten. Er wordt veel met improvisatie en collectief musiceren gewerkt waardoor de eigenheid van elk individu duidelijk hoorbaar wordt.

De muzikanten haalden via hun crowdfundingspagina 100% van hun doelbedrag binnen. Bedankt voor al wie steunde!

•    Vocals: Astrid Creve (Belcirque, Alfredo & Stompin’ Caravan) en Marta Del Grandi (Marta Rosa & Sue Avenue)
•    Reeds: Ambroos De Schepper (Gaspar, , RVB quartet,..) & Benjamin Hermans (Kreis, Wandjina)
•    Guitar: Artan Buleshkaj (Hast, Brainchild,..)
•    Contrabas & composition: Kobe Boon (Steiger, The Milk Factory,..)
•    Drums: Simon Raman (Steiger, Uma Chine,..)

Wat zijn onze plannen? Een debuutalbum opnemen!
Tussen 10 en 19 Januari doen we een concertreeks. Het resultaat van deze 10-daagse willen we dan ook vastleggen en delen met de wereld: het debuutalbum van mòs.
Een plaat maken is geen simpele missie en aangezien we alle zeven professioneel tegenover onze muziek staan willen we dan ook voor de hoogst mogelijke kwaliteit gaan. Hier hangt natuurlijk een prijskaartje aan vast, een prijskaartje dat we als jonge professionele muzikanten niet zomaar kunnen ophoesten. In het totaal hebben we een bedrag van €3.500 nodig om 500 afgewerkte CD’s te hebben. De plaat op vinyl uitbrengen zou de droom helemaal waarmaken, maar dan is er nog zeker €1000 extra nodig.
DUS om deze plaat mogelijk te maken vragen we dus via dit platform jullie steun. Niet voor niks natuurlijk!
In ruil voor een donatie krijgen jullie een gepaste, toffe, leuke, vette return zoals een CD. Deze CD’s zullen ongeveer een jaar na de opnames, dus december 2018/januari 2019, klaar zijn en zullen dan, indien u ons steunt, naar jullie worden opgestuurd.
Voor deze crowdfunding kregen we al de steun van JazzLab series, Gent Jazz en Jazz Middelheim. Hierdoor kan je ons ook steunen in ruil voor een ticket voor één van hun evenementen.

 

Gent Jazz Festival, Jazz Middelheim en JazzLab Series engageren zich om crowdfundingprojecten van Belgische jazzmuzikanten te ondersteunen. Voor een kleine financiële bijdrage krijg je toegangstickets voor Gent Jazz Festival/Jazz Middelheim of concerttickets van JazzLab Series in de plaats. Zo help je allerlei muzikale projecten waar te maken. Alle kleine beetjes helpen.