Partner worden

Ik heb mijn mooiste, spannendste en meest intense muziekmomenten tot op heden beleefd op het jazzpodium van CC de Meent en daar ben ik JazzLab Series en alle muzikanten immens dankbaar voor.
Tina Van Bockstal directeur CC de Meent Alsemberg/Beersel in het Boek JazzLab Series 1993-2008

Jazz zit in de lift! Het concertcircuit van JazzLab wordt steeds populairder en kan een steeds breder publiek bekoren. Geen wonder, want JazzLab biedt elk seizoen opnieuw een uitgelezen selectie van het beste dat de Belgische jazz te bieden heeft.

Wij willen concerten aanbieden op een professioneel podium met goede techniek voor een ruim muziekminnend publiek. Daarom werken we samen met een aantal partners, cultuur- en kunstencentra, gelijkmatig gespreid over Vlaanderen.

JazzLab biedt aan al haar partners:

  1. Een uitgelezen selectie van de beste Belgische jazzgroepen. Elke maand gaat er 1 groep op tournee.
  2. Promotiemateriaal: affiches, brochures, intense perswerking
  3. Eenvoudige administratie: Contracten? Planning? Technische fiche? Het gebeurt allemaal door JazzLab
  4. Programmateksten en fotomateriaal: U krijgt van ons alle info voor de bekendmaking van de concerten aan uw publiek
  5. Exclusieve cursus Belgische jazz voor een voordelige prijs. Meer info

Daarvoor rekenen wij ook op de inzet van onze partners: we werken met organisatoren die minstens een pakket van vier concerten willen realiseren. Zo werken we niet alleen samen aan de opbouw van een trouw publiek voor onze jazzconcerten, maar garanderen we ook tegelijk de continuïteit van ons aanbod. Concerten binnen het JazzLab concertcircuit worden bovendien aangeboden in kwalitatief hoogstaande omstandigheden. Dat betekent een podium met een professionele geluids- en lichtinstallatie en een kwaliteitsvleugel JazzLabconcerten zijn bovendien geen gratis achtergrondconcerten, maar vinden steeds plaats voor een betalend en aandachtig publiek.

Binnen de reguliere tournees biedt JazzLab de partners ook de mogelijkheid om concerten en/of workshops voor jong publiek te organiseren. Elk seizoen wordt bekeken bij welke tournees een programma voor jonge oren kan worden uitgewerkt. Neem vrijblijvend contact op met ons en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Bent u ook geinteresseerd om via JazzLab kwaliteitsvolle jazzconcerten in de programmatie van uw centrum op te nemen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Tijdens de acht jaar dat ik in het theater werkte, was het altijd uitkijken naar jazzconcerten. Niks zo fijn om over de vloer te krijgen als jazzmuzikanten.
Toon Horsten De Standaard der Letteren, 12 september 2008

Wil je partner worden?

Jazzlab
J. Kluyskensstraat 2, 9000 Gent
tel. 09 243 36 83
> mail