fbpx

Partner worden

Ik heb mijn mooiste, spannendste en meest intense muziekmomenten tot op heden beleefd op het jazzpodium van CC de Meent en daar ben ik JazzLab en alle muzikanten immens dankbaar voor.
Tina Van Bockstal directeur CC de Meent Alsemberg/Beersel

Jazz zit in de lift! Wil je als organisator ook je schouders onder de bruisende Belgische jazz zetten en ben je op zoek naar duurzaam engagement, dan is een partnerschap met JazzLab misschien iets voor jou. JazzLab houdt de vinger aan de pols van de Belgische jazz, geeft kansen aan jonge talenten en heeft oog voor de breedte, kwaliteit en diversiteit van de scene. We zitten intussen meer dan een kwarteeuw tussen de muzikanten en de concertzalen, en blijven zelf ook verbaasd worden door de vitaliteit en mogelijkheden. We zijn graag jouw gids in onze spannende jazz community!

Het concertcircuit van JazzLab wordt steeds uitgebreider – met culturele- en gemeenschapscentra en andere concertzalen in Vlaanderen en Brussel – en bekoort een breed publiek. Geen verrassing, want JazzLab biedt elk seizoen opnieuw een evenwichtige en met zorg samengestelde selectie van het beste dat de ijzersterke Belgische jazz te bieden heeft. We zorgen ervoor dat die muziek te horen is op professionele podia die garant staan voor ideale luisteromstandigheden en een muziekminnend publiek. 

Wat we onze partners aanbieden:

* Een uitgelezen selectie van de beste Belgische jazzgroepen (bekijk hier het aanbod tournees voor seizoen 2021-2022)
* Promotie: halfjaarlijkse seizoensbrochures, promotie via social media-kanalen, intense perswerking
* Eenvoudige administratie: Contracten? Planning & productie? Technische fiches? Het gebeurt allemaal door ons
* Programmateksten en fotomateriaal: je krijgt van ons alle info voor de bekendmaking van de concerten aan je publiek.

JazzLab blijft gaan voor kwaliteit, op én naast het podium, dus ook: een professionele geluids- en lichtinstallatie en een kwaliteitsvleugel. JazzLabconcerten zijn geen gratis achtergrondconcerten, maar vinden steeds plaats voor een betalend en aandachtig publiek. Interesse om onze concerten op te nemen in je programmatie? We vertellen je er graag meer over.

Tijdens de acht jaar dat ik in het theater werkte, was het altijd uitkijken naar jazzconcerten. Niks zo fijn om over de vloer te krijgen als jazzmuzikanten.
Toon Horsten De Standaard der Letteren

Wil je partner worden?

 

Jazzlab
Louis Pasteurlaan 2, 9000 Gent
tel. 09 243 36 83 / mik.torfs(at)jazzlab.be