Le Ravage d’Ali Baba – 13.10 in Marke

We hebben een aantal voorstellingen van ‘Le Ravage d’Ali Baba’ (van De Koffie van Morgen) gepland staan in het voorjaar van 2021, maar je kan het ook al dit najaar meepikken. Op 13 oktober maakt het deel uit van het project MENSEN ONDERWEG van OC Marke.

[us_testimonial author=”OC Marke” style=”6″ company=”Mensen onderweg”] Van 17 september tot 6 december nemen we de tijd. We willen een positief verhaal brengen. Dit betekent dat de focus niet ligt op de belabberde situatie in het land van vertrek, noch op de discussie hier. We willen activiteiten brengen rond mensen op de vlucht (van hun thuisland tot BelgiĆ«) en nu nog steeds onderweg om zich een plaats te verwerven in onze maatschappij. Getuigenissen, kennis en ervaringen worden zowel op het podium gedeeld via muziek, voordrachten, film en theater als via allerlei workshops. [/us_testimonial]

 

De voorstelling Le Ravage d’Ali Baba maakt deel uit van het programma. Maak nog eens mee hoe de verhalen van de vluchtelingen gekoppeld worden aan uitgesproken hedendaagse muziek en beeldmateriaal van Lisa Tahon dat de luisteraar ook de kans wil geven om een eigen beeld te vormen. Buitenkans: dit is de eerste keer dat de nieuwe line-up aan de slag gaat, met naast spilfiguur Simon Plancke nu ook Jozef Dumoulin (toetsen, elektronica) en Els Viaene (geluidskunst).

Dinsdag 13 oktober – 20u – OC Marke
Meer info & tickets hier.