Straffe (33) Toeren op 01.10!

Op donderdag 01.10 organiseren we voor het eerst de nieuwe cursus ‘Straffe (33) Toeren’ in Trefpunt Gent, waarin de luisterbeleving centraal staat. Kom ontdekken hoe fantastisch origineel vinyl klinkt als je het kan beluisteren in ideale omstandigheden!

INHOUD
Vinyl. Het zwarte goud. De laatste jaren weer in opmars, al gaat het helaas vaak over versies die verbleken naast de originele uitgaven. Frederik Goossens, intussen al meer dan een half leven verwoed verzamelaar van jazzvinyl, laat je met STRAFFE (33) TOEREN proeven van pure magie. Hij plukt een selectie klassieke jazzalbums uit zijn persoonlijke collectie en voorziet ze van tekst en uitleg: waar komen ze vandaan? Wat was hun belang? Hoe passen ze in de carrières van de iconische jazzhelden? En waarom zou je er de dag van vandaag nog naar moeten luisteren? Kers op de taart is de uitmuntende analoge geluidsinstallatie die we gebruiken. Je krijgt de iconische platen te horen zoals je ze moet horen. De muziek spat uit de speakers alsof je er zelf bij was toen de muziek opgenomen werd. Je komt gegarandeerd oren te kort!

PRAKTISCH
Locatie: Trefpunt, Walter De Buckplein 5, 9000 Gent
Start: 20u.
Prijs: 12 euro (10 euro vanaf het tweede ticket als je meerdere tickets bestelt).

Plaatsen zijn beperkt. Wil je naast elkaar zitten tijdens de cursus? Bestel dan al je tickets in 1 keer. Stort het juiste bedrag op rek. nr. BE56 0013 4353 6488 stuur een mailtje naar info@jazzlab.be, met daarin de namen van alle individuele deelnemers en minstens één telefoonnummer. Zodra we je betaling ontvangen hebben bevestigen we je inschrijving.

We maken dit evenement coronaproof. Je kan ons daarbij helpen:

    • Voel je je ziek? Blijf thuis!
    • Desinfecteer je handen voor je binnenkomt (we zorgen dat het klaarstaat)
    • Draag een mondmasker.
    • Houd 1,5 m afstand.

Hopelijk tot dan!
Meer info over onze cursussen? Neem HIER een kijkje.