Unieke livestream Grand Picture Palace op 1 april

Toen Anneleen Boehme een dag het nevenpodium van Jazz Middelheim 2019 mocht vullen met eigen projecten, was het afwachten hoe dat nieuwe project Grand Picture Palace zou klinken. Jazz en klassiek bij elkaar brengen, dat is immers niet evident. Maar al snel bleek dat de bassiste iets bijzonders bekokstoofd had, want het allereerste concert van het nonet was niet minder dan een compact charmeoffensief, met veel zwier, avontuur en schwung. We geloofden er meteen in en voelden dat daar een ijzersterke tournee in zat.

En een ijzersterk album. Dat verscheen intussen bij WERF Records en kon al rekenen op enthousiaste kritieken van o.m. De Standaard, Focus Knack, Jazz’Halo en meer. De tournee… tja. We gaan zoveel mogelijk data verplaatsen naar volgend voorjaar, maar het concert in de Handelsbeurs zal wél plaatsvinden, op 1 april als livestream via het platform Sound Of Ghent. Daarvan weten we intussen dat de kwaliteit top is. Het beste alternatief zolang er nog geen échte concerten zijn.

Wil je het concert meemaken? Koop dan hier je ticket. Voor 5€ kan je het twee dagen (her-)bekijken.
Intussen kan je je ook voorbereiden met het album (cd/vinyl/digitaal). Dat kan je aanschaffen via WERF Records of de betere platenwinkel.