Zomerconcerten in Gent, Kortrijk en Willebroek!

Je zag het ongetwijfeld al. Concerten mogen weer plaatsvinden en de sector is niet bij de pakken blijven zitten. Samen met een paar partners steekt ook JazzLab de handen uit de mouwen. Een aantal artiesten die een rol zullen spelen in onze komende seizoen(en) laten we alvast warmdraaien.

Het intieme zomerfestival BIJLOKE WONDERLAND heeft maar liefst 66 (!) voorstellingen in de aanbieding tussen 1 augustus en 13 september. Daartussen zitten een paar bekende gezichten. Zo speelt GingerBlackGinger (het project van Yannick Peeters met internationale zwaargewichten Claron McFadden en Jim Black) op 18 augustus zijn eerste concert, een vroege vooruitblik naar de tournee die verplaatst wordt naar januari 2022! Op 26 augustus zal Veder de liefhebber van het subtiele experiment innemen met zijn bedwelmende combinatie van folk, jazz en improvisatie. En op 1 september volgt er weer een opvallende combinatie, met een soloconcert van Tuur Florizoone en Bruno Vansina 12 12, dat de eerder aangekondigde ‘Le Ravage d’Ali baba vervangt.
Er worden maatregelen genomen om alles veilig en vlot te laten verlopen. Deze concerten zijn intussen uitverkocht.

Daarnaast zijn er nog wat kansen om onze artiesten tegen te komen. Zo spelen Tuur Florizoone (naast o.m. Night of the Pawlowski Syndrome) op 15 augustus en GingerBlackGinger op 19 augustus ook in de reeks BUITEN WESTEN-concerten van Muziekcentrum Track* en Wilde Westen in Kortrijk. Ook hier geldt: wees er op tijd bij!

Starten doen we echter met een live stream van An Pierlé Quartet op 14 augustus. Die wordt georganiseerd door CC DE STER in Willebroek. Het concert van Tuur Florizoone werd verplaatst naar 28 augustus en wordt ook gestreamd via de kanalen van CC De Ster (Facebook live & Instagram)!