Gezocht: productiestagiair bij JazzLab

JazzLab is een platform voor Belgische jazz dat o.m. concerten organiseert op podia in Vlaanderen en Brussel. En daar kunnen we jouw hulp wel bij gebruiken!

𝗪𝗮𝘁 𝘇𝗼𝗲𝗸𝗲𝗻 𝘄𝗲?
Een gedreven potje energie dat bij ons productiestage wil lopen. Dat kan in opdracht van een studie, maar we verwelkomen even graag vrijwillige stagiair(e)s die ervaring willen opdoen op weg naar een job in de muzieksector.
𝗪𝗮𝘁 𝗯𝗶𝗲𝗱𝗲𝗻 𝘄𝗲?
Een superleuke stageplek met kantoren in Gent en Mechelen (mits goeie afstemming online is thuiswerk ook mogelijk), in een klein en gezellig team. Je voornaamste taken zijn de productionele opvolging van onze concerttournees in verschillende zalen in Vlaanderen en Brussel (informatie opvragen bij de muzikanten en de zalen, callsheets opmaken, etc.), met natuurlijk wat bijhorende concertavonden. Let wel, deze stage is onbetaald (al kunnen onkosten voor concertavonden wel vergoed worden).
𝗪𝗮𝗻𝗻𝗲𝗲𝗿/𝗵𝗼𝗲 𝗹𝗮𝗻𝗴?
Dat is eigenlijk helemaal te bespreken. We kunnen al hulp gebruiken vanaf september en onze concertagenda is goed gevuld tot mei (de zomer dus niet). Loop je graag een paar weken mee, of eerder een langere periode 1 dag per week? Dat is allemaal bespreekbaar!
𝗕𝗲𝗻 𝗷𝗶𝗷 𝘄𝗶𝗲 𝘄𝗲 𝘇𝗼𝗲𝗸𝗲𝗻?
Geef een seintje aan lobke.aelbrecht@jazzlab.be met een korte beschrijving van wie je bent en waarom je graag stage wil lopen bij ons. We maken dan graag een afspraak voor een gesprek om even af te toetsen of we matchen. Tot gauw!